Η Ferrari παρουσίασε με κάθε επισημότητα την SF1000, το φετινό της μονοθέσιο, με το οποίο ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το Teatro Valli της πόλης Ρέτζιο Εμίλια έγινε ο τόπος στον οποίον αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κοινό η SF1000, με έντονο το ιταλικό στοιχείο, με χορευτικά και ορχήστρα.

Παρουσία των οδηγών της ομάδας, Sebastian Vettel και Charles Leclerc, του επικεφαλής Mattia Binotto, του CEO Louis Camilieri και τον πρόεδρο John Elkann, η Scuderia τράβηξε το κάλυμμα από την SF1000. 

Το όνομά της οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος η Ferrari θα συμπληρώσει 1000 Grand Prix ως Scuderia Ferrari στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι εκτεταμένες, ειδικά στον τομέα της ανάρτησης και του πίσω μέρους. Περισσότερα -σίγουρα- θα φανούν στα τεστ, όταν κι η ομάδα θα φέρει κι άλλα μέρη προς δοκιμή._Δ.Μ.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά