Αγώνες Formula 1

F1: Διαψεύδει τις φήμες για προσύμφωνο με τη Ferrari o Ricciardo

Ο Daniel Ricciardo ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπογράψει κανένα προσύμφωνο με τη Ferrari για τη νέα σεζόν, αφού τόνισε πως μέχρι στιγμής έχει μιλήσει μόνο με τη Red Bull.

Το τελευταίο διάστημα είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον Daniel Ricciardo στη Scuderiaτο 2019, αφού το δικό του συμβόλαιο λήγει φέτος, όπως επίσης κι εκείνο του Kimi Raikkonen με τους Ιταλούς. Τις φήμες αυτές ήρθαν να ενισχύσουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. που έκαναν λόγο για ειδικό προσύμφωνο μεταξύ Ricciardo και Ferrari, το οποίο δέσμευε τον Αυστραλό ως το καλοκαίρι (και συγκεκριμένα ως τις 30 Ιουνίου), έναντι χρηματικής αμοιβής.

Παρόλα αυτά, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, ο οδηγός της Red Bull αρνήθηκε πως είχε συζητήσεις με την ομάδα του Maranello.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε:

«Δεν είναι αλήθεια, μπορώ να το πω αυτό. Έχω συζητήσει μόνο με τη Red Bull. Ήδη από πέρυσι ήμασταν αρκετά ανοιχτοί μεταξύ μας και μέσω του Τύπου έχουν εκφράσει τη θέλησή τους να με κρατήσουν. Έχουμε συζητήσει σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο. Γνωρίζω τι γράφεται, αλλά δεν έχει συμβεί τίποτε άλλο. Δεν ισχύει τίποτα. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής. Σε καμία περίπτωση»._Δ.Μ.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά