Δύο ακόμη γόμες προστίθενται στην γκάμα της Pirelli, με την superhard και την hypersoft να κάνουν ντεμπούτο το 2018.

Επτά θα είναι οι σλικ γόμες για τη νέα σεζόν, καθώς, αν και ήταν ήδη γνωστό ότι θα κάνει την εμφάνισή της μία ακόμη γόμα, πιο μαλακή κι από την ultrasoft, η Pirelli αποφάσισε να προσθέσει και μία πιο σκληρή από την hard, την superhard.

Αυτό αλλάζει κάπως και τους χρωματισμούς των ελαστικών, καθώς η superhard παίρνει το πορτοκαλί χρώμα, με την σκληρή να είναι πλέον μπλε.

Όλες οι άλλες γόμες κρατάνε τα χρώματα που είχαν, με την hypersoft να είναι ροζ.

Ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρείας σε θέματα F1, Mario Isola, μίλησε για τις αλλαγές και την προσθήκη της hypersoft:

«Σε σύγκριση με αυτή τη χρονιά, όπου θα ελαστικά μεγάλωσαν κατά 25% για να ταιριάζουν με τα νέας γενιάς μονοθέσια, οι αλλαγές για την επόμενη σεζόν είναι λιγότερο ευρείες. Παρόλα αυτά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζουμε κάποιες σημαντικές καινοτομίες με τις πιο μαλακές και πιο σκληρές γόμες της γκάμας μας: συμπεριλαμβανομένης και της νέας hypersoft.

Και προσέθεσε:

«Αντιληφθήκαμε πως, κάτω από ειδικές περιστάσεις μέσα στη χρονιά, κάποιες από τις φετινές γόμες ήταν κάπως συντηρητικές: τα ελαστικά που κατασκευάσαμε για το 2018 λύνουν αυτό το θέμα, σε σχέση και με τον στόχο που υπάρχει να γίνονται περίπου 2 pit stop ανά αγώνα.  Βέβαια, οι βασικές αρχές του σχεδιασμού των ελαστικών δεν έχουν αλλάξει, καθώς διατηρήθηκαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οι οδηγοί εν τω συνόλω τους έχουν εκτιμήσει φέτος και που τους επέτρεψαν να πιέζουν από την αρχή ως το τέλος κάθε stint.Η νέα γκάμα αποτελείται από πιο γρήγορα ελαστικά που θα οδηγήσει σε ακόμα πιο σκληρές μάχες και συναρπαστικούς αγώνες το 2018._Δ.Μ.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά