Αγώνες Formula 1

F1: Δύσκολη η διεξαγωγή του Βρετανικού GP φέτος

Η 14ήμερη καραντίνα που θα ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο για κάθε επισκέπτη μέχρι και το καλοκαίρι φαίνεται πως θα επηρεάσει τελικά και τη Formula 1, η οποία δεν ήρθε σε συνεννόηση με τη βρετανική κυβέρνηση για τη διεξαγωγή του διπλού Grand Prix στο Silverstone.

Η Formula 1 είχε ανακοινώσει προ ημερών την πρόθεσή της να τρέξει δύο φορές στην πίστα του Silverstone, έχοντας έρθει σε αρχική συμφωνία με τους ιθύνοντες του σιρκουί, ελπίζοντας να πάρει άδεια από την κυβέρνηση.

Στην ουσία, το σπορ ήθελε να εξαιρεθεί από την καραντίνα 14 ημερών στην οποία θα πρέπει να μπει κάθε επισκέπτης στη χώρα για λόγους δημόσιας υγείας.

Παρόλα αυτά, ρεπορτάζ του motorsport.com αναφέρει ότι η F1 δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από αυτόν τον νόμο, καθώς υπάρχει η ανησυχία πως, αν δοθούν εξαιρέσεις για ένα άθλημα, θα προκύψει ζήτημα με όλα τα υπόλοιπα που θα αιτηθούν το ίδιο.

Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα περιπλέκονται για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού οι 7 εκ των 10 ομάδων έχουν τη βάση τους στην Αγγλία, και κάθε ταξίδι που θα κάνουν εκτός χώρας θα οδηγεί σε μία 14ημερη καραντίνα, για όσο χρόνο διαρκέσει αυτό το μέτρο._Δ.Μ.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου