Αγώνες Formula 1

F1: Ένα βήμα πριν τη Ferrari βρέθηκε ο Jenson Button το 2013

Ο πρωταθλητής του 2009, Jenson Button, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως βρέθηκε κοντά στο να φορέσει τα κόκκινα της Ferrari το 2013.

Ο Jenson Button συνέδεσε το όνομά του με τη Honda, τη Brawn GP και τη McLaren. Με την πρώτη πήρε την πρώτη του νίκη το 2006 στην Ουγγαρία, με τη δεύτερη κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2009, ενώ είναι ο οδηγός με τις δεύτερες περισσότερες συμμετοχής με το εργοστάσιο του Woking, έχοντας πάρει εκκίνηση σε 136 αγώνες.

Ως εκ τούτου, η αποκάλυψη από μέρους του ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά κι ο ίδιος να γινόταν κάτοικος Μαρανέλο, οδηγώντας για τη Ferrari, από το 2013, προκαλεί εντύπωση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Motorsport News, ο Βρετανός νυν παρουσιαστής στο Sky Sports αναφέρθηκε σχετικά:

«Κάθε οδηγός θα ήθελε πολύ να οδηγήσει για τη Ferrari σε κάποια φάση.

«Έχει κάτι αυτή η ομάδα, ακόμα και το 2020, που ήταν δύσκολο για αυτούς και για τους οπαδούς τους, αλλά ίσως αυτό ήταν που χρειάζονταν για να επιστρέψουν πιο δυνατοί.

«Αλλά θα ήθελα να είχα τρέξει για τη Ferrari και υπήρχε μία πολύ μεγάλη πιθανότητα πριν 8 χρόνια [να γίνει αυτό], αλλά δεν υλοποιήθηκε στο τέλος.

«Είχαμε έτοιμα τα συμβόλαια και σχεδόν έγινε, αλλά για πολλούς διαφορετικούς λόγους δεν συνέβη αυτό και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν ίσως καλύτερα για μένα στη McLaren.»

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου