Διετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Daniel Ricciardo με τη Renault, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα από τη γαλλική ομάδα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Daniel Ricciardo να αποχωρήσει από τη Red Bull με το τέλος της φετινής σεζόν, ήταν ζήτημα χρόνου να επιβεβαιωθεί η μετάβασή του στη Renault. Αυτό έγινε σε λιγότερο από μία ώρα, με την ομάδα του Enstone να εξασφαλίζει τις υπηρεσίες του Αυστραλού οδηγού για τη διετία 2019-2020.

Ο επικεφαλής της Renault Sport, Cyril Abiteboul, δήλωσε:

«Η συμφωνία με τον Daniel υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στο να επιταχύνουμε την πρόοδό μας. Είναι και μία αναγνώριση για τη δουλεία που έχουμε κάνει τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Daniel και τα χαρίσματά του είναι ένα μεγάλο μπόνους για την ομάδα. Θα πρέπει να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του με το να του δώσουμε το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο. Τον καλωσορίζουμε στην συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα μας για το 2019 με πολλή υπερηφάνεια, αλλά και ταπεινότητα».

Από τη μεριά του, ο Daniel Ricciardo σχολίασε:

«Είναι μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω στην καριέρα μου ως τώρα. Αλλά σκέφτηκα πως ήταν στιγμή να βρεθώ αντιμέτωπος με μία νέα πρόκληση. Ξέρω καλά ότι χρειάζονται πολλά για να μπορέσει η Renault να πετύχει τους στόχους της, που είναι να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά έχω εντυπωσιαστεί από την πρόοδό τους τα τελευταία δύο χρόνια, και ξέρω ότι κάθε φορά που η Renault είναι στο σπορ, στο τέλος κερδίζει. Ελπίζω να είμαι σε θέση να τους βοηθήσω σε αυτό το ταξίδι και να συνεισφέρω εντός κι εκτός πίστας»._Δ.Μ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά