14 Μαρ 2018

F1: H Williams δεν αποκλείει ενδεχόμενη συνεργασία με τη Honda

Η αναπληρώτρια αγωνιστική διευθύντρια της Williams, Claire Williams, δήλωσε πως πάντα είναι ανοιχτή στο να συζητήσει με τη Honda για μία πιθανή συνεργασία.

Williams Honda

Το περυσινό καλοκαίρι είχε ακουστεί έντονα πως η Williams έψαχνε μία νέα συνεργασία στον τομέα των μονάδων ισχύος, καθώς με τη Mercedes δεν έχει προοπτικές ανέλιξης. Μάλιστα, οι φήμες είχαν φτάσει στο σημείο να αναφέρουν πως, πριν την Toro Rosso, είχε γίνει πρόταση στους Βρετανούς για συμφωνία με τη Honda, η οποία τότε ήθελε να βρει ομάδα για να παραμείνει στην F1. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ και η Williams συνέχισε με τους κινητήρες των Γερμανών.

Ωστόσο, σε πρόσφατες δηλώσεις της που διαβάζουμε στο motorsport-total.com, η επικεφαλής της ομάδας, Claire Williams, τόνισε πως θα συζητούσε με τους Ιάπωνες για την προμήθεια κινητήρων, αναβιώνοντας έτσι μία συνεργασία που την πενταετία 1983-1987 χάρισε στην ομάδα τρεις παγκόσμιους τίτλους:

«Έχουμε ένα σπουδαίο παρελθόν μαζί τους, οπότε οι συζητήσεις είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη συνεργασία που έχουμε τώρα. Αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά, είμαστε μία ιδιωτική ομάδα με φιλοδοξίες και πάντα κοιτάμε την καλύτερη δυνατή επιλογή»._Δ.Μ.

Ετικέτες: