Αγώνες Formula 1

F1: Η Ferrari δεν έκανε ποτέ πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Vettel

Η Ferrari είχε αποφασίσει εξ αρχής να μη συνεχίσει με τον Sebastian Vettel μετά το 2020, επιλέγοντας να μην του προτείνει καν ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Ferrari είχε αποφασίσει από νωρίς, συγκεκριμένα από τη Βραζιλία και τη σύγκρουση μεταξύ του Charles Leclerc και του Sebastian Vettel, να μη συνεχίσει με τον Γερμανό μετά το πέρας της ισχύουσας συμφωνίας τους.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του έγκριτου Mark Hughes για το the-race.com, που αναφέρει μάλιστα ότι η Scuderia βρισκόταν σε συζητήσεις με τon Carlos Sainz εδώ και μήνες, με την άδεια της McLaren.

Κι αυτό, γιατί οι Βρετανοί με τη σειρά τους είχαν διατηρήσει τις επαφές τους με τον Daniel Ricciardo από το 2018, όταν ο Αυστραλός επέλεξε τη Renault αντί για εκείνους - κι ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το 2021.

Αυτό σημαίνει πως οι σύντομες ανακοινώσεις ήρθαν ως αποτέλεσμα μακρών διαπραγματεύσεων από τις αρχές της σεζόν μέχρι τώρα, και με δεδομένο ότι ο Vettel δεν ήταν ποτέ στο ραντάρ της McLaren -κατά δήλωση Zak Brown- ο 4κις πρωταθλητής έμοιαζε να είναι ο παρίας του grid καθ'όλη τη διάρκεια αυτής της ιστορίας._Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου