Αγώνες Formula 1

F1: Κοντά στην Aston Martin ο Sebastian Vettel

Γερμανικά ΜΜΕ θέλουν τον Sebastian Vettel να έχει ήδη έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με την Aston Martin για το 2021.

Ο Sebastian Vettel θα αποτελέσει ξένο σώμα για τη Ferrari με το τέλος του 2020, μετά την απόφαση της ομάδας να μην του προτείνει νέο συμβόλαιο, υπογράφοντας αντ' αυτού τον Carlos Sainz για τη νέα σεζόν.

Με τη Mercedes να υπογράφει με τον Valtteri Bottas και να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Lewis Hamilton, και με τη Red Bull να αρνείται κάθε δημοσίευμα που θέλει τον Γερμανό στο στόχαστρό της, οι επιλογές του 4κις πρωταθλητή μοιάζουν να λιγοστεύουν.

Η Aston Martin, νυν Racing Point, είναι μία επιλογή που ελάχιστα είχε αξιολογηθεί κι από τον Τύπο, καθώς ο Sergio Perez έχει συμβόλαιο με την ομάδα ως το τέλος του 2021, ενώ ο Lance Stroll είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Παρόλα αυτά, σημερινό δημοσίευμα της Bild, που πρώτη είχε αναφέρει την επικείμενη λύση της συνεργασίας του Vettel με τη Ferrari την άνοιξη, έχει το ρεπορτάζ και γράφει πως ο Γερμανός έχει ήδη πραγματοποιήσει διαπραγματεύσεις με την Aston Martin για το 2021, παίρνοντας την θέση του Perez.

Το μόνο κώλυμα εντοπίζεται ακριβώς στο συμβόλαιο που έχει ο Μεξικανός. Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο ίδιος διαθέτει μία ρήτρα αποζημίωσης που μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Racing Point μέχρι τις 31 Ιουλίου, που δεν ξεπερνά τα 10 εκ. ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει η θέση στο πλάι του Lance Stroll, σε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στο midfield.

Η βρετανική ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή εν μέσω μίας σοβαρής έρευνας από τη FIA, η οποία εξετάζει αν η ίδια πήρε στην κατοχή της σχέδια από τη Mercedes για την σχεδίαση και κατασκευή του φετινού της μονοθέσιου._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου