Αγώνες Formula 1

F1: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Schumacher στις αίθουσες τον Δεκέμβριο

Τον Δεκέμβριο του 2019 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Schumacher, με τη στήριξη της οικογένειας του Γερμανού οδηγού, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Φέτος, ο Michael Schumacher γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια, με πλήθος εκδηλώσεων να θυμίζουν την μεγάλη οδηγική καριέρα, που τον είδε να κατακτά 7 τίτλους και 91 νίκες, μεταξύ άλλων.

Αυτό θα κάνει και το νεό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, με τίτλο 'Schumacher', που θα περιέχει συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειάς του και υλικό που δεν έχει δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Πίσω από αυτό βρίσκονται οι βραβευμένοι Γερμανοί κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons, που είχαν αναλάβει αντίστοιχες ταινίες για τους Boris Becker και Udo Jurgens.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία B | 14 FILM, μαζί με την DCM, ενώ η βρετανική Rocket θα προωθήσει και θα διανείμει το ντοκιμαντέρ στο εξωτερικό, ξεκινώντας το promo από το Φεστιβάλ των Καννών.

Η Rocket αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της πως «θα εξερευνήσει τις πτυχές αυτού του περίπλοκου ανθρώπου - τον ανελέητο οδηγό F1, το φιλόδοξο αγόρι γεμάτο όνειρα, τον προσγειωμένο μηχανικό, τον ομαδικό παίκτη, και τον αφοσιωμένο φίλο και πατέρα.»

Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι θα αρχίσει να προβάλλεται τον Δεκέμβριο στη Γερμανία, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου