Αγώνες Formula 1

F1: Ολλανδικό Grand Prix στο Zandvoort από το 2020

Το Ολλανδικό Grand Prix αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα της Formula 1, από το 2020, στην θέση της Ισπανίας.

Η φημολογία γύρω από το Ολλανδικό Grand Prix ξεκίνησε προ διετίας, όμως τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την ένταξη του αγώνα στο πρόγραμμα.

Ο εκλιπών Charlie Whiting είχε επισκεφτεί την πίστα του Zandvoort για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις και τα επίπεδα ασφαλείας, και είχε κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις για τη βελτίωση του σιρκουί.

Σημερινό δημοσίευμα του motorsportweek.com αναφέρει πως οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στις 14 Μαΐου, με το GP να είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαΐου 2020.

Αυτή είναι συνήθως η ημερομηνία του Ισπανικού GP, το οποίο, όμως, έχει χάσει την κρατική στήριξη που έχαιρε, με τη διαμάχη του ισπανικού κράτου με την Καταλωνία να μαίνεται, οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό το φετινό GP να είναι το τελευταίο στη Βαρκελώνη.

Φυσικά, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, με πρώτη απ' όλες αυτή της ένταξης του Zandvoort στο πρόγραμμα. Είναι, πάντως, μεγάλο το εύρος των αλλαγών που πρέπει να γίνουν στην πίστα για να μπορέσει να γίνει ο αγώνας εκεί εγκαίρως, οπότε θα είναι μεγάλη πρόκληση για τους διοργανωτές να τα έχουν όλα έτοιμα σε 12 μήνες._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου