Αγώνες Formula 1

F1: Παραμένει στη Force India o Sergio Perez

O Sergio Perez θα συνεχίσει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Force India, επιβεβαιώνοντας τις εικασίες που υπήρχαν εδώ κι εβδομάδες.

Αυτό που γραφόταν εδώ και εβδομάδες επιβεβαιώθηκε. Η Racing Point Force India θα διατηρήσει στις τάξεις της τον Sergio Perez και για το 2019, μετά και την γενναία επένδυση του Lawrence Stroll που ουσιαστικά έσωσε την ομάδα. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί είναι κι ο ερχομός του γιου του Καναδού επιχειρηματία, Lance Stroll, στη θέση του απερχόμενου Esteban Ocon. Ο Perez δήλωσε σχετικά με την εν λόγω ανακοίνωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω τα μελλοντικά μου σχέδια κι είμαι ενθουσιασμένος για το 2019. Η Force India είναι το σπίτι μου από το 2014 και μέσα σε αυτήν έχω ωριμάσει οδηγικά και έχω δείξει τις ικανότητές μου στην πίστα. Έχουμε πετύχει πολλά μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά πιστεύω πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Η επένδυση που έγινε τώρα στην ομάδα με γεμίζει αισιοδοξία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον.»

Από τη μεριά του, ο διευθυντής της ομάδας, Otmar Szafnauer, σχολίασε: «Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, ο Sergio έχει επιβεβαιώσει τη θέση του ως ένας εκ των πιο ταλαντούχων και σταθερών οδηγών στο grid. Μας προσφέρει πολύτιμη σταθερότητα για το μέλλον κι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα μας.»

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου