Η Mercedes παρουσίασε τους χρωματισμούς του φετινού μονοθέσιου της, χρησιμοποιώντας ως μοντέλο το αυτοκίνητο του 2019, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πενταετή συμφωνία της με την INEOS.

Κόκκινο πάνω σε Mercedes; Μα φυσικά, αν πρόκειται την INEOS, τη νέα χορηγό της Mercedes που δραστηριοποιείται στον τομέα των πετροχημικών που θα κοσμεί τα μονοθέσιά της για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι Γερμανοί καθιστούν εμμέσως σαφές πως το μέλλον τους στο σπορ είναι εξασφαλισμένο και μετά το 2021.

Σε μία παρουσίαση που έλαβε χώρα στη Βασιλική Λέσχη Αυτοκινήτου της Αγγλίας, ο Toto Wolff, επικεφαλής της ομάδας, τράβηξε το κάλυμμα για να αποκαλύψει το livery της W11, αλλά όχι και το ίδιο το μονοθέσιο, που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα από το shakedown της προσεχούς Παρασκευής 14/2._Δ.Μ. 

 

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά