Αγώνες Formula 1

F1: Πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου για το μονοθέσιο της Ferrari του 2019

Στις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο της Ferrari για το 2019, με την κωδική ονομασία 670.

Στα βραβεία Caschid’Oro, που διοργανώνονται από το ιταλικό περιοδικό Autosprint, ο αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia, Maurizio Arrivabene, αποκάλυψε πως στις 15 Φεβρουαρίου, η ιταλική ομάδα θα κάνει τα αποκαλυπτήρια στο νέο της μονοθέσιο.

Να σημειωθεί πως, οι χειμερινές δοκιμές της νέας σεζόν ξεκινούν μόλις τρεις μέρες μετά, στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο Ιταλός δήλωσε σχετικά:

«Η ομάδα της οποίας ηγείται ο Mattia Binotto δουλεύει πάνω στο μονοθέσιο της νέας χρονιάς εδώ και μήνες. Οι κινητήρες ήδη δουλεύουν στα δυναμόμετρα και υπάρχουν μέρη του μονοθέσιου που είναι ακόμα στη φάση της παραγωγής.

«Αντιθέτως, τα μέρη που αφορούν την καθαρή απόδοση του αυτοκινήτου θα έρθουν την τελευταία στιγμή, ακόμα κι αν υπάρχει πίεση, γιατί ο χρόνος λιγοστεύει. Στις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσουμε το μονοθέσιο κι όλα πρέπει να είναι έτοιμα για εκείνη τη μέρα.

«Φυσικά, είναι νωρίς για να δώσει κανείς μία γενική εικόνα του μονοθέσιου. Δουλεύουμε στον προσομοιωτή, αλλά η πραγματική δοκιμασία είναι η πίστα. Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου, συγκρίνοντας τα δεδομένα που έχει συλλέξει τον χειμώνα, αλλά πιο πολύ έρχεσαι αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους.

«Οι τεχνικοί μας δουλεύουν σκληρά για να ολοκληρώσουν το μονοθέσιο ως τις 15 Φεβρουαρίου. Έχουμε κάποιες πληροφορίες από αυτούς που εργάζονται στον προσομοιωτή, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για επίπεδα απόδοσης»._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου