Αγώνες Formula 1

F1: Στην Alfa Romeo Sauber o Antonio Giovinazzi

Ο Antonio Giovinazzi θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Alfa Romeo Sauber από τη νέα χρονιά.

Με νέο οδηγικό line-up ξεκινά τη σεζόν του 2019 η Alfa Romeo Sauber, αφού μετά τον ερχομό του Kimi Raikkonen, ο Antonio Giovinazzi ανακοινώθηκε ως ο έτερος οδηγός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, ο απερχόμενος Marcus Ericsson θα παραμείνει στην ελβετική ομάδα, σε ρόλο όμως πρεσβευτή και τρίτου οδηγού, βοηθώντας παρασκηνιακά.

Ο ίδιος ο Giovinazzi δήλωσε σχετικά:

«Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, κι είναι μεγάλη μου χαρά που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ για αυτήν την ομάδα. Ως Ιταλός, είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ ένα τόσο ιστορικό brand όπως είναι η Alfa Romeo.»

Από τη μεριά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Fred Vasseur, σχολίασε:

«Πρώτα, υπογράψαμε με τον Kimi Raikkonen, έναν έμπειρο οδηγό που θα συνεισφέρει στην εξέλιξη του μονοθέσιού μας και θα επιταχύνει την συνολική πρόοδο της ομάδας.

«Μαζί με την Alfa Romeo, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε τον Antonio Giovinazzi, που θα πάρει τη θέση του Charles Leclerc. Είχαμε ήδη την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του στο παρελθόν και έχει αποδείξει την δυναμική του»_.Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου