03 Φεβ 2018

F1: Stroll - Δεν υπήρξε μέντορας για μένα ο Massa

Ο Felipe Massa δεν είχε τον ρόλο του μέντορα προς τον Lance Stroll στην κοινή τους θητεία στη Williams, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Καναδού.

Lance Stroll

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τη σύντομη αποχή του, ώστε να μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησε την τελευταία στιγμή πίσω του ο Valtteri Bottas. Αμέσως του αποδόθηκε ο ρόλος του μέντορα προς τον 18χρονο rookie της Williams, Lance Stroll, μιας και η 15ετής εμπειρία του Massa θα ήταν πολύτιμη για έναν νέο οδηγό.

Ωστόσο, με δηλώσεις του o Καναδός παρουσιάζει μία άλλη εικόνα για το εσωτερικό της βρετανικής ομάδας, εκεί όπου οι δύο οδηγοί δεν είχα σχέση δασκάλου-μαθητή:

«Δε νομίζω ότι με καθοδήγησε πέρυσι, ούτε λίγο. Ήταν ένας teammate όπως όλοι. Ήταν απασχολημένος με το να προσπαθεί να οδηγήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε, και προσπαθούσα να κάνω το ίδιο. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω.»

Και συνέχισε:

«Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι ήταν κάποιου είδος μέντορας. Δεν ήταν -έκανε τη δουλειά του και εγώ τη δική μου, και όποιος τα κατάφερνε καλύτερα, ήταν μπροστά. Είτε ο teammate μου έχει εμπειρία 15 ετών είτε μίας σεζόν, η προσέγγισή μου δεν αλλάζει.»._Δ.Μ.

Ετικέτες: