Αγώνες Formula 1

F1: Τον Αύγουστο του 2022 το νέο εργοστάσιο της Aston Martin

Ο team principal της Aston Martin, Otmar Szafnauer, αποκάλυψε πως το νέο εργοστάσιο της ομάδας στο Silverstone θα ανοίξει τις πύλες του τον Αύγουστο του 2022.

Με την εξαγορά της Force India -μετέπειτα Racing Point- από τον Lawrence Stroll, ανακοινώθηκαν φιλόδοξα πλάνα για εκ βάθρων αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της ομάδας στο Silverstone, πλησίον της περιώνυμης πίστας.

Η πανδημία του κορωνοϊού, όμως, έβαλε ένα «φρένο» στα σχέδια της βρετανικής ομάδας, που έπρεπε να περιμένει να εξομαλυνθεί η κατάσταση προτού συνεχίσει τις εργασίες.

Ο επικεφαλής της Aston Martin F1, Otmar Szafnauer, ,μιλώντας πρόσφατα για το εν λόγω project, αποκάλυψε πως το νέο πλάνο είναι το εργοστάσιο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το πολυάριθμο προσωπικό της τον Αύγουστο του 2022:

«Τα πλάνα προχωρούν, αλλά το timing των πραγμάτων έχει αλλάξει εξαιτίας του κορωνοϊού. Προχωρούμε, όμως. Είμαστε στη σχεδιαστική φάση τώρα, και όλα τα τμήματα της ομάδας καταθέτουν τις προτάσεις τους, ώστε ο νέος χώρος να είναι όσο πιο αποδοτικός γίνεται. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε τις πόρτες τον Αύγουστο του 2022.»

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου