Αγώνες Formula 1

F1: Τον Mick Schumacher εξήρε ο Sebastian Vettel

O Sebastian Vettel φρονεί πως ο Mick Schumacher, γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Michael, θα έκανε περήφανο τον πατέρα του με την εικόνα του.

Στο φετινό Race of Champions, που διεξήχθη στο Μεξικό το περασμένο Σ/Κ, οι Vettel και Schumacher ήταν το δίδυμο που εκπροσώπησε τη Γερμανία στο Nations’ Cup. Μάλιστα, έφτασαν κοντά στην κατάκτηση της νίκης, όμως δεν τα κατάφεραν, σε αντίθεση με το δίδυμο Vettel και Michael Schumacher, που είχαν πετύχει αυτό το επίτευγμα στο παρελθόν.

Την επόμενη μέρα, οι δύο οδηγοί βρέθηκαν αντιμέτωποι, με τον 4 φορές πρωταθλητή να χάνει από το νέο μέλος της ακαδημίας της Ferrari.

Σε δηλώσεις του μετά τα πέρας της διοργάνωσης, ο Vettel μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γιο του μέντορά του, τονίζοντας το πόσο περήφανος θα ένιωθε εκείνος, αν τον έβλεπε ζωντανά να αγωνίζεται:

«Θυμάμαι την πρώτη μου εμφάνιση και το πόσο θαύμαζα τον Michael, και τώρα είμαι λίγο πιο μεγάλος και κάνω ομάδα με τον Mick.

«Ξέρουμε όλοι ότι θα ήταν πολύ πιο ξεχωριστό αν είχαμε τον Michael εδώ για να δει την επίδοση του Mick σήμερα.

«Μας λείπει ακόμα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ήταν περήφανος για τον γιο του[να τον βλέπει προσωπικά να αγωνίζεται].»._Δ.Μ.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου