14 Απρ 2017

GP Mπαχρέιν: Ελεύθερες δοκιμές

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η Ferrari ήταν ο ταχύτερος συνδυασμός στις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix της Formula 1 στο Μπαχρέιν.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο ταχύτερος πιλότος της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών στα πλαίσια του Grand Prix στο Μπαχρέιν, που αποτελεί τον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωτσθλήματος της Formula 1 για το 2017. Στον αντίποδα, ο team-mate του στη Ferrari Κίμι Ράικονεν έμεινε στην πίστα μόνο για 37 λεπτά, καθώς ο κινητήρας του ιταλικού μονοθεσίου αντιμετώπισε πρόβλημα και τον ανάγκασε να μη συνεχίσει την προσπάθειά του. Οι δύο Red Bull, με Ρικάρντο και Φερστάπεν αντίστοιχα, σημείωσαν τις ταχύτερες επιδόσεις πίσω από τον Γερμανό της ομάδας του Μαρανέλο. Καλές εντυπώσεις και από τη Williams, με τη Mercedes να επικεντρώνεται στις ρυθμίσεις των αγωνιστικών της και να μην ασχολείται σε αυτή τη φάση με τα περαιτέρω. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών η εικόνα άλλαξε αρκετά, με τους Μπότας και Χάμιλτον να σημειώνουν με τις Mercedes τη δεύτερη και την πέμπτη ταχύτερη επίδοση, αντίστοιχα. Ρικάρντο και Ράικονεν ολοκλήρωσαν τρίτος και τέταρτος αντίστοιχα, με τον Μαξ Φερστάπεν όγδοο.

Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών θα διεξαχθεί το Σάββατο στις τρεις το μεσημέρι, ενώ η κατατακτήρια δοκιμασία θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα. Αμφότερες, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι COSMOTEsport5.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: