21 Μάιος 2018

O Marc Marquez θα οδηγήσει μονοθέσιο της F1

Κι αυτό, φυσικά, θα είναι εκείνο της Red Bull, το οποίο ο Ισπανός άσσος του MotoGP θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει, όπως και οι Dani Pedrosa και Toni Cairoli, στο Red Bull Ring της Αυστρίας σε λίγες βδομάδες από σήμερα.

Marc Marquez

Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε με την αρωγή της Ferrari ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi το μακρινό 2006, αλλά και δέκα χρόνια μετά, με τις ευλογίες της Monster, ο Jorge Lorenzo, ο Marc Marquez θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου της F1 συμμετέχοντας στο προγραμματισμένο από τη Red Bull «σετ» δοκιμών που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας για την ομάδα του Milton Keynes στις 5-6 Ιουνίου στο Red Bull Ring της Αυστρίας.

Μαζί με τον 25χρονο άσσο του HRC, την ίδια ευκαιρία θα έχουν τόσο ο συνοδοιπόρος του στην Repsol Honda, Dani Pedrosa, όσο και ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο motocross, Toni Cairoli, που και αυτός υποστηρίζεται από τη Red Bull. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο κόκπιτ ενός «παλιού» και 8κύλινδρου για την περίσταση μονοθεσίου της αυστριακής ομάδας και όχι σε κάποιο της υβριδικής εποχής του Π.Π. της F1.

Μέσα στις προσεχείς μέρες, οι Marquez, Pedrosa και Cairoli θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Milton Keynes προκειμένου να βρουν τη θέση που ταιριάζει στο σωματότυπό τους αλλά και να εξοικειωθούν με τη συμπεριφορά του μονοθεσίου με την αρωγή του προσομοιωτή της._Χ.Α.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Marc Marquez
  • Marc Marquez
Ετικέτες: