Αγώνες Formula 1

Ron Dennis: 5 στα 10 για τη McLaren

Tο αφεντικό της McLaren βαθμολογεί την ομάδα του με 5, έχοντας ως άριστα το 10, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη σεζόν του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ron Dennis κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της McLaren, δίνει στην ομάδα του 5 στα 10 για τις επιδόσεις της αυτή τη σεζόν, αλλά είναι ήδη βέβαιος ότι θα κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός το 2017. Η βρετανική εταιρεία με τους κινητήρες της Honda βρίσκεται σήμερα έκτη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με 62 βαθμούς από 17 αγώνες, στη μέση σχεδόν του βαθμολογικού πίνακα.

Διευκρινίζοντας την αξιολόγησή του, ο boss της McLaren πρόσθεσε: Δεν είμαστε αρκετά καλοί. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε αγώνες και δεν το κάνουμε. Αλλά κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο νέος κινητήρας μας λειτουργεί στο δυναμόμετρο, αρκετούς μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο στο αυτοκίνητο. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο τα μονοθέσιά μας θα είναι τέσσερα, ίσως και πέντε έως έξι δευτερόλεπτα πιο γρήγορα.

Tα νούμερα του Ron Dennis ακούγονται υπεραισιόδοξα, όμως πάντα μπορούμε και θέλουμε να περιμένουμε κάτι καλό (μπορεί και κορυφαίο) από αυτόν τον βρετανο-ιαπωνικό συνδυασμό. Bλέπετε, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και είναι καλή (θυμηθείτε την αξέχαστη συνεργασία των δύο, την εποχή του Senna).

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου