top icon
Αγώνες

Νέα χρονιά, ανανεωμένη Prom Racing

Η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ή ακόμα καλύτερα η οικογένεια της Prom Racing έχει γίνει μεγαλύτερη και δυναμικότερη καθώς έχει προσθέσει νέα άτομα στο ενεργητικό της. 

Ανακοινώνοντας την διαδικασία του recruitment στην αρχή της νέας σεζόν η ομάδα πραγματοποίησε συνεντεύξεις για όλους τους αιτούντες στην προσπάθειά της να βρει τα κατάλληλα άτομα που θα στελεχώσουν τα τμήματα της ομάδας. Βασικά κριτήρια για την επιλογή των νέων μελών πέρα από τις γνώσεις και τις ικανότητες ήταν η θέληση, η όρεξη για δουλειά και το πάθος τους για το αντικείμενο. 

Η διαδικασία των συνεντεύξεων αποτελούνταν από ερωτήσεις και challenges τα οποία έδειχναν το γνωσιολογικό επίπεδο αλλά και την δημιουργικότητα των υποψηφίων. Μετά το πέρας του recruitment και την τελική επιλογή, τα νέα μέλη αφομοιώθηκαν πλήρως από τα παλαιότερα μέσα από συναντήσεις στις οποίες έγιναν ενημερώσεις σχετικά με τον διαγωνισμό Formula Student αλλά και με την ιστορία της ομάδας που κατ’ επέκταση έκανε τους νέους να παθιαστούν με το όραμα και τους νέους στόχους της ομάδας για τους επόμενους διαγωνισμούς. 

Τα πάρτι της Prom αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα καθώς σε αυτά καλωσορίστηκαν τα νέα μέλη και η ομάδα γνώρισε τους νέους και σε προσωπικό επίπεδο. Πλέον μερικούς μήνες μετά η δουλειά είναι αδιάκοπη και το μεράκι ατελείωτο. Τα νέα μέλη από κάθε υποομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας σημαντική πρόοδο και όλα δείχνουν πως οι επιτυχίες μέρα με την μέρα έρχονται ένα βήμα πιο κοντά.

«Με εντυπωσίασε πολύ το πάθος που υπάρχει στην ομάδα για την επίτευξη του τελικού στόχου καθώς επίσης και το πόσο γρήγορα και εύκολα προσαρμοστήκαμε τα νέα μέλη», Μιχάλης Ρούσσος, μέλος υποομάδας Marketing.

«Αυτό που με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή ήταν πως μια ομάδα συνομηλίκων μου κατάφερε μέσω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής τους στο στόχο τους να αποτελέσουν πρότυπο για μένα ωθώντας με να ξεπεράσω τις δυνατότητές μου. Παράλληλα, ο σεβασμός μεταξύ των ατόμων και ειδικότερα το ενδιαφέρον με το οποίο προσέγγισαν εμάς τους νέους τα παλαιότερα μέλη δείχνει τον επαγγελματισμό και την αγάπη της ομάδας αυτής για το αντικείμενο της.», Γιάννης Χονδροματίδης, μέλος της υποομάδας Aerodynamics.

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην ομάδα εντυπωσιάστηκα από το γεγονός πως φοιτητές διαφορετικών ειδικοτήτων και με ξεχωριστές αρμοδιότητες στην ομάδα συνεργάζονται αρμονικά και με τον ίδιο ζήλο για την κατασκευή του μονοθέσιου, αντιμετωπίζοντας ισάξια κάθε νέο μέλος που θα αγωνιστεί για τον ίδιο στόχο.», Γεωργία Στάμου, μέλος της υποομάδας Electronics.

«Πιστεύω η ομάδα σε θέματα οργάνωσης έχει φτάσει σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, υπάρχει διαμέριση της ομάδας σε υποομάδες με την καθεμία να επιτελεί το δικό της ρόλο και αυτομάτως γίνεται πιο παραγωγική και γενικότερα για την κάθε δουλειά υπάρχει υπεύθυνος και χρονικό περιθώριο εκτέλεσης. Ιδιαίτερη εντύπωση σαν νέο μέλος μου έκανε το ιδιαίτερο φιλικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και η διάθεση όλων των παλαιότερων να μας βοηθήσουν να ενταχθούμε σε αυτή.», Λευτέρης Τσιγαρίδας, μέλος υποομάδας Vehicle Dynamics

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ