Μία μεγάλη επιθυμία του Sebastien Ogier θα γίνει πραγματικότητα, αφού ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC θα οδηγήσει την επόμενη εβδομάδα το μονοθέσιο της Red Bull.

Στα τέλη του περασμένου έτους, λίγες εβδομάδες μετά την απονομή της FIA για το 2016, ο Toto Wolff της Mercedes είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να δώσει την ευκαιρία στους Valentino Rossi και Sebastien Ogier να οδηγήσουν το μονοθέσιο της Mercedes. Ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι κάποιους που οδηγεί στο όριο μία μοτοσικλέτα, ένα αυτοκίνητο Ράλλυ σε αυτό τι επίπεδο, θα μπορούσε επίσης να είναι ανταγωνιστικός και με ένα μονοθέσιο της Formula 1. Τελικά, η ευκαιρία στον Ogier δεν δόθηκε ποτέ από την πλευρά της Mercedes, αλλά σήμερα έρχεται η Red Bull να ικανοποιήσει το όνειρο του Γάλλου τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, την επόμενη εβδομάδα ο Ogier θα οδηγήσει το μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας στην πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία. Ο Γάλλος θα οδηγήσει την Red Bull F1 ακολουθώντας τα χνάρια των Tommi Makinen, Colin McRae και Sebastien Loeb που είχαν δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Ο συμπατριώτης του εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε κάνει μάλιστα ένα βήμα παραπάνω, αφού εκτός του γεγονότος ότι είχε οδηγήσει τόσο τη Renault F1, όσο και τη Red Bull, είχε λάβει μέρος σε επίσημες δοκιμές της Formula στην πίστα της Καταλονίας.

Σίγουρα, δεν περιμένουμε αλλαγή καριέρας από τον Sebastien Ogier, ο οποίος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στο WRC, σκεπτόμενος από τώρα την επόμενη χρονιά και το μέλλον του στο θεσμό._Π.Τ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά