Αγώνες WRC

Poll: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ;

Μετά το αφιέρωμα σε όλους τους οδηγούς που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών στα ράλλυ, ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποιος είναι ο αγαπημένος σας!

Ξεκινώντας από το πρώτο επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών, που πραγματοποιήθηκε το 1979 και φτάνοντας μέχρι το 2019, πραγματοποιήσαμε μια αναδρομή με φόντο τους κορυφαίους στο WRC. Ακολουθήσαμε νοητά μια διαδρομή που ξεκινούσε με αγαπημένα πισωκίνητα οχήματα, περνώντας στην τετρακίνηση, αρχικά με το Group B και έπειτα με το Group A. Πλησιάζοντας το 2000, υποδεχθήκαμε τα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC, που με παραλλαγές και εξελίξεις, έφτασαν μέχρι σήμερα.

Για να διαβάσετε τα αφιερώματα στους Bjorn Waldegard, Walter Rohrl, Ari Vatanen, Hannu Mikkola, Stig Blomqvist, Timo Salonen, Juha Kankkunen, Miki Biasion, Carlos Sainz, Didier Auriol, Colin McRae, Tommi Makinen, Marcus Gronholm, Richard Burns, Petter Solberg, Sebastien Loeb, Sebastien Ogier και Ott Tanakμπορείτε να πατήσετε εδώ .

Σε βάθος χρόνου 41 ετών, 18 οδηγοί έχουν καταφέρει να φτάσουν στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Οδηγών. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας;

Για να ψηφίσετε, πατήστε εδώ 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου