Αγώνες WRC

Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Shakedown

Με τον Thierry Neuville να πετυχαίνει τον ταχύτερο χρόνο, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το shakedown του Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Τα πληρώματα πρώτης και δεύτερης προτεραιότητας πραγματοποίησαν τη διαδικασία σε μια ειδική διαδρομή μήκους 3,35 χλμ. που μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα αποδειχτεί αντιπροσωπευτική του αγώνα. Ο λόγος, ότι σήμερα, και τουλάχιστον κοντά στην περιοχή της Γκαπ, όπου και το επίκεντρο του αγώνα, οι δρόμοι ήταν στεγνοί, ενώ το αντικείμενο συζήτησης στο service park είναι η πρόγνωση του καιρού που δείχνει έντονες χιονοπτώσεις την Παρασκευή στις περιοχές απ’ όπου θα περάσει ο αγώνας.

Μέχρι τότε, κρατάμε τον ταχύτερο χρόνο (02:00.2) που σημείωσε για λογαριοασμό της Hyundai WRT o Thierry Neuville με το i20 WRC, με τον ομόσταυλό του Dani Sordo να ακολουθεί με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου διαφορά. Την τριάδα με 02:00.9 συμπλήρωσε ο Ott Tanak στην πρώτη με τα χρώματα της Toyota Gazoo Racing WRT. O Εσθονός οδηγός, λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το Yaris WRC με το οποίο πραγματοποίησε έξι ημέρες δοκιμών, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι τον «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή.

Το αυριανό πρώτο αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει δύο νυχτερινές ε.δ. τη Sisteron (21:43 τοπική ώρα) μήκους 36.69 χλμ. και την Breziers των 25.49 χλμ. που θα δώσουν και την πρώτη σαφέστερη εικόνα για τη δυναμική αυτοκινήτων και οδηγών. Νωρίτερα, στις 17:50 θα πραγματοποιηθεί και η τελετή εκκίνησης στην πλατεία του καζίνο στο Μόντε Κάρλο, που παραδοσιακά ταυτίζεται και με την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς. 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου