Αγώνες WRC

Videos: Η “τυφλή εμπιστοσύνη” των οδηγών της Hyundai στους συνοδηγούς τους

Η Hyundai Motorsport παρουσίασε μια σειρά από videos, κατά τη διάρκεια των οποίων τα πληρώματα της ομάδας στο WRC κάνουν το δημοφιλές Blindfold Challenge, με Hyundai i30 N.

Η σχέση μεταξύ οδηγού και συνοδηγού έχει τεράστια σημασία στους αγώνες ράλλυ και η Hyundai, βρήκε έναν ωραίο τρόπο να την αναδείξει. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο, τα πληρώματα της ομάδας επιδόθηκαν στο Blindfold Challenge, μια διαδικασία κατά την οποία ο οδηγός δεν έβλεπε, καθώς τα μάτια τους ήταν δεμένα, αλλά έπρεπε να περάσει από μια διαδρομή χαραγμένη με κορίνες, ακούγοντας τις οδηγίες του συνοδηγού του.

Hyundai Motorsport Blindfold Challenge

Το Blindfold Challenge της Hyundai πραγματοποιήθηκε κοντά στο εργοστάσιο της ομάδας, που βρίσκεται στο Alzenau της Γερμανίας. Παρόντα ήταν και τα 4 πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν τους Πρωταθλητές Κατασκευαστών στο WRC, δηλαδή οι Ott Tanak-Martin Jarveoja, Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul, Dani Sordo-Borja Rozada και Craig Breen-Paul Nagle.

Διαβάστε ακόμη - Συνέντευξη: O Thierry Neuville μιλάει στους 4Τ για τη νέα χρονιά στο WRC και τη λύση συνεργασίας με τον Nicolas Gilsoul

Αυτό το video, καταδεικνύει πόσο ξαφνική ήταν και η απόφαση για λύση της συνεργασίας μεταξύ των Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul , η οποία ανακοινώθηκε στο “παρά πέντε” του Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Hyundai Motorsport Blindfold Challenge

Επιστρέφοντας στο Blindfold Challenge, μια διαδικασία που τα μόνα “ανοιχτά μάτια” ήταν εκείνα των συνοδηγών, οι επαγγελματίες οδηγοί που για την περίσταση βρέθηκαν στα πηδάλια του hot hatch της κορεατικής εταιρείας Hyundai i30 N, έπρεπε να αποδείξουν πως έχουν “τυφλή εμπιστοσύνη”, στο αγωνιστικό έτερόν τους ήμισυ.

Τα videos αποτέλεσμα ήταν άκρως διασκεδαστικά, επιτρέποντας στα πληρώματα να χαλαρώσουν για λίγο, πριν από την μεγάλη και πιεστική μάχη του WRC, που ξεκινά τις επόμενες ημέρες. Ποιο εξ αυτών αναδείχθηκε νικητής;

Δείτε τα videos

Ott Tanak-Martin Jarveoja

Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul

Dani Sordo-Borja Rozada

Craig Breen-Paul Nagle

 

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου