Αγώνες WRC

WRC: “Αδειάζει” Οgier ο Sordo!

Με δηλώσεις του στην ισπανική Marca, o Dani Sordo υποστήριξε ότι τίποτα από όσα δήλωσε ο Sebastien Ogier στο τέλος του Ράλλυ Πορτογαλίας, δεν συνέβησαν!

Η δήλωση του Sebastien Ogier στη συνέντευξη Τύπου της FIA μετά το τέλος του Ράλλυ Πορτογαλίας, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, υποστήριξε ότι ο Andrea Adamo της Hyundai, είχε δώσει εντολή στον Dani Sordo να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να περάσει μπροστά του ο Thierry Neuville, έτσι ώστε ο Βέλγος να μην έχει πρόβλημα με τη σκόνη, αλλά και να προκαλέσει παράλληλα κάτι αντίστοιχο στον Kris Meeke που ακολουθούσε. Πάντα σύμφωνα με τον Ogier, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ επειδή αρνήθηκε να το κάνει ο Sordo. Όμως, δύο μέρες αργότερα, ο Ισπανός οδηγός της Hyundai μίλησε σχετικά στην ισπανική Marca, στην οποία και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάει για κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αν και είμαι πολύ χαρούμενος για τις ευχαριστίες του, μπορώ να σας πω ότι σε καμία περίπτωση η δική μου ομάδα δεν ήθελε και ούτε θα έκανε κάτι που θα βλάψει κάποια άλλη, και ειδικά την Toyota”.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ισπανός ουσιαστικά “άδειασε” τον πρώην ομόσταυλο του στη Citroen, υποστηρίζοντας ότι όσα είπε ο Γάλλος στην συνέντευξη Τύπου δεν ευσταθούν. Αναμφίβολα, δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι ο Ogier επινόησε όλη αυτή την ιστορία. Σίγουρα, θα αποκόμισε κάποιες πληροφορίες, οι οποίες όμως αποδείχθηκαν ανυπόστατες. Και το ερώτημα είναι αν εν τέλει ήταν σωστή η απόφαση του Γάλλου εξάκις Πρωταθλητή να μιλήσει στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για κάτι που δεν έγινε ποτέ, βασισμένος σε πληροφορίες μίας “πηγής”... _Π.Τ.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου