Αγώνες WRC

WRC: Εκτός Ράλλυ Φινλανδίας ο Paddon

Ο Hayden Paddon δεν θα εκκινήσει στο Ράλλυ Φινλανδίας, αφού είχε μία έξοδο σε δοκιμές με το Fiesta WRC, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί σημαντική ζημιά την οποία είναι αδύνατο να επισκευάσουν οι τεχνικοί της M-Sport.

Eκτός Ράλλυ Φινλανδίας τέθηκε σήμερα ο Hayden Paddon, ο οποίος κατά τη διάρκεια δοκιμών με το Ford Fiesta WRC είχε μία σφοδρή έξοδο, η οποία προκάλεσε σημαντική ζημιά στο Ford Fiesta WRC. Ο Νεοζηλανδός, που με σημαντική βοήθεια από τους προσωπικούς του χορηγούς κατάφερε να εξασφαλίσει τον απαραίτητο προϋπολογισμό για να λάβει μέρος στον 9ο γύρο του θεσμού, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί δοκιμές εν όψει του αγώνα. Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, αφού η έξοδος που είχε με το Fiesta WRC ήταν τόσο σφοδρή που προκλήθηκε σημαντική ζημιά στο αυτοκίνητο, η οποία εν τέλει δεν του επιτρέπει να ξεκινήσει στον αγώνα. Ευτυχώς, τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός του John Kennard, βγήκαν αλώβητοι από το αυτοκίνητο.

Σας θυμίζουμε, ότι κάτι παρόμοιο είχε στερήσει και από τον Alexey Lukyanuk τη συμμετοχή του στο Ράλλυ Φινλανδίας το 2015, όταν είχε μία έξοδο με το Fiesta WRC σε δοκιμές πριν τον αγώνα. Έτσι, για την M-Sport θα εκκινήσουν οι Teemu Suninen και Gus Greensmith, με δεδομένο το γεγονός ότι ο Elfyn Evans δεν θα εκκινήσει λόγω τραυματισμού στη μέση μετά το Ράλλυ Εσθονίας._Π.Τ.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου