Αγώνες WRC

WRC: Εμπλοκή με Ogier;

Την ώρα που οι περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταπήδηση του Sebastien Ogier στην Citroen, φήμες του γερμανικού Τύπου αναφέρουν ότι υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις, εμπλέκοντας το θέμα των χορηγών!

Το που θα καταλήξει ο Sebastien Ogier την επόμενη χρονιά είναι το πλέον καυτό θέμα της εποχής στο WRC. Ο Γάλλος 4άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που με τα χρώματα της M-Sport διεκδικεί το 5ο συνεχόμενο τίτλο του, δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με την ομάδα του Malcolm Wilson και τη νέα χρονιά, αλλά αυτό το ενδεχόμενο δείχνει να δυσκολεύει καθημερινά. Η Ford δεν δείχνει διατεθειμένη να ενισχύσει την M-Sport, με αποτέλεσμα ο Ogier να οδεύει προς την πόρτα της εξόδου. Η Citroen, δεν κρύβει πλέον ότι ο Γάλλος είναι ο πρώτος της στόχος, και για αυτό δεν συμφώνησε άμεσα με τον Andreas Mikkelsen που κατέληξε στην Hyundai. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, με τον Yves Matton να το παραδέχεται σε σημερινές του δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι μετά την Ισπανία και πριν το τέλος του μήνα θα έχουμε νεότερα.

Ένα ενδιαφέρον, όμως, στοιχείο ήρθε σήμερα στην επιφάνεια από γερμανικά μέσα, τα οποία και αναφέρουν εμπλοκή στη μεταγραφή του Ogier στη Citroen! Ο λόγος; Οι χορηγοί! Ο Γάλλος έχει προσωπικό χορηγό την Red Bull, η οποία και τον ακολουθεί σε όλες του τις ομάδες, την ώρα που τα C3 είναι βαμμένα στα χρώματα του Abu Dhabi, με φυσικά το αντίστοιχο αντίτιμο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, αυτό το πρόβλημα φέρνει στο προσκήνιο την Hyundai, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει μπει στις συζητήσεις παρά την ύπαρξη τεσσάρων οδηγών στην ομάδα. Πόσο πιθανό είναι αυτό; Με όλα αυτά που ακούμε πλέον, αλλά και συμβαίνουν, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Η Hyundai ήδη από τη Μ. Βρετανία θα συμμετάσχει με τέσσερα αυτοκίνητα, κάτι που αναμένεται να κάνει σε όλη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Αν μάλιστα στον τεράστιο προϋπολογισμό της ομάδας προστεθούν και τα χρήματα της Red Bull, τότε η παρουσία ενός 4ου i20 WRC μόνο δύσκολη δεν θα είναι. Σε αυτή την περίπτωση, ο Michele Nandan θα έχει δημιουργήσει μία πραγματική “dream team” με τους Ogier, Neuville, Mikkelsen, αλλά και τους Sordo, Paddon να εναλλάσσονται στο 4ο αυτοκίνητο. Τα σενάρια πλέον είναι πολλά, και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την τελική απόφαση του Γάλλου, που θα διαμορφώσει και τον χάρτη της επόμενης χρονιάς._Π.Τ.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου