18 Απρ 2018

WRC: Επιστροφή Ostberg στη Citroen!

Μετά το Ράλλυ Σουηδίας, ο Mads Ostberg θα λάβει μέρος σε ακόμα δύο αγώνες με τη Citroen Racing, και συγκεκριμένα στα Ράλλυ Πορτογαλίας και Σαρδηνίας.

To 2016 ήταν η τελευταία φορά που ο Mads Ostberg είχε πλήρης εργοστασιακή εμπλοκή στο WRC και πέρσι προσπάθησε με ιδιωτικό Ford Fiesta WRC '17 να σημειώσει κάποιες καλές επιδόσεις, έτσι ώστε να εξασφαλίσει εργοστασιακό μπάκετ για φέτος. Αυτό δεν συνέβη, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει ένα C3 WRC της Citroen Racing στο Ράλλυ Σουηδίας. Από τότε, ο Νορβηγός προσπάθησε να επιστρέψει στο μπάκετ του αυτοκινήτου και τώρα το κατάφερε, αφού όπως ανακοίνωσε κατάφερε να έρθει σε μία συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για δύο επιπλέον αγώνες. Συγκεκριμένα, ο Ostberg θα λάβει μέρος στα Ράλλυ Πορτογαλίας και Σαρδηνίας οδηγώντας και πάλι το C3 WRC. “Αισθάνομαι πολύ καλά που επιστρέφω και πάλι στο αυτοκίνητο, αλλά και που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ξανά με τη Citroen. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να αποδείξω ότι αξίζω μία θέση και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε αυτούς τους δύο αγώνες. Και ελπίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρω να επιστρέψω στη συνέχεια και πάλι στο μπάκετ του C3. Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος σε αυτούς τους δύο αγώνες.”

Η Citroen έχει στο πρόγραμμα της να συμμετέχει με δύο αυτοκίνητα, με τους Kris Meeke και Craig Breen να κατέχουν τις δύο θέσεις. Εκτός από το αυτοκίνητο του Ostberg, η Citroen θα έχει σε επιλεκτικούς αγώνες ένα επιπλέον C3 WRC για τον Khalid Al Qassimi. Η φημολογία αναφέρει ότι ο Ostberg έχει στόχο να εξασφαλίσει ένα Citroen C3 και για τους αγώνες σε Φινλανδία και Μ. Βρετανία._Π.Τ.