Αγώνες WRC

WRC: Επιστροφή Sordo για το Ράλλυ Ιταλίας

H Hyundai ανακοίνωσε την τριάδα οδηγών που θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, με τον περσινό νικητή του αγώνα Dani Sordo, να επιστρέφει στο Hyundai i20 Coupe WRC, δίπλα στους Ott Tanak και Thierry Neuville.

Ενώ οι ομάδες βρίσκονται στα τελευταία στάδια προετοιμασίας για το Ράλλυ Τουρκίας, η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε την τριάδα οδηγών που θα την εκπροσωπήσουν στον προτελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς, το χωμάτινο Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας. Εκεί, μαζί με τους Ott Tanak και Thierry Neuville, που συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες, θα βρεθεί και ο Dani Sordo, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στον περσινό αγώνα στο ιταλικό νησί.

Dani Sordo

Αυτή η κίνηση της Hyundai έχει διττή σημασία, αφού θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην έκβαση του Πρωταθλήματος Οδηγών, όσο και σε εκείνου των Κατασκευαστών. Από τη στιγμή που έχει συμμετάσχει μόνο σε έναν αγώνα φέτος, το Ράλλυ Μεξικού, ο Sordo θα έχει εξαιρετική σειρά εκκίνησης κατά την πρώτη ημέρα, γεγονός που ειδικά στο Ράλλυ Σαρδηνίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Επιπλέον, ο Ισπανός, που θα έχει ως συνοδηγό φυσικά τον Carlos Del Barrio, είναι αποδεδειγμένα ταχύς σε αυτού του είδους τον αγώνα, όπου άλλωστε κατέκτησε πέρυσι τη 2η νίκη της καριέρας του στο WRC.

Υπενθυμίζουμε, πως στο Ράλλυ Τουρκίας που θα διεξαχθεί στις 18-20 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο τη Μαρμαρίδα, το τρίτο Hyundai i20 Coupe WRC θα μοιραστούν οι Sebastien Loeb-Daniel Elena.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου