Αγώνες WRC

WRC: Με δύο Polo R5 η VW στην Ισπανία

Η VW θα ομολογκάρει την 1η Οκτωβρίου το νέο Polo προδιαγραφών R5, το οποίο και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Ράλλυ Ισπανίας και μάλιστα με δύο συμμετοχές!

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του VW Polo R5 στις ειδικές διαδρομές είναι πλέον επίσημο, με την VW Μotorsport να γνωστοποιεί ότι στο Ράλλυ Ισπανίας θα παρουσιάσει την συγκεκριμένη αγωνιστική εκδοχή. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της ομάδας, Sven Smeets, η ομάδα θα αγωνιστεί στον μικτό αγώνα του WRC με δύο αυτοκίνητα! “Στην Ισπανία θα λάβουμε μέρος με δύο Polo R5 και τη δική μας ομάδας”, είπε ο Smeets και συνέχισε: “Στόχος μας είναι να επιδείξουμε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου τόσο σε άσφαλτο, όσο και χώμα, στο υψηλότερο επίπεδο.” Να σας θυμίσουμε, ότι το Ράλλυ Ισπανίας είναι μικτό με την πρώτη ημέρα να διεξάγεται σε χωμάτινες επιφάνειες και τις επόμενες δύο σε ασφάλτινες.

Το ερώτημα είναι ποιοι θα οδηγήσουν τα δύο Polo R5. Η παρουσία του Eric Camilli, ο οποίος και εξέλιξε το αυτοκίνητο στην άσφαλτο, μοιάζει σχεδόν δεδομένη, ενώ άγνωστο παραμένει ποιος θα οδηγήσει το δεύτερο. Φαβορί μοιάζει ο Pontus Tidemand, ο οποίος και αποτελεί δοκιμαστή της ομάδας στο χώμα, αν και θα εξαρτηθεί από το πως θα έχει εξελιχθεί μέχρι τότε η υπόθεση τίτλος στην κατηγορία του WRC2, αφού ο Σουηδός αποτελεί οδηγό της Skoda Motorsprot και κυνηγάει το Πρωτάθλημα. Ένα ακόμα όνομα που ακούστηκε είναι και αυτό του Petter Solberg, ο οποίος είχε κάνει δοκιμές με το Polo R5 στο χιόνι και σίγουρα η παρουσία του θα αποτελούσε πόλο έλξης για τους θεατές.

Η VW έχει ήδη 15 παραγγελίες από ομάδες σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα οι αγοραστές είχαν βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της VW Motorsport για να δουν το αυτοκίνητο από κοντά και πάρουν μία γεύση από το δεξί μπάκετ, δίπλα στον δοκιμαστή της ομάδας Dieter Depping.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου