Αγώνες WRC

WRC: Με Reiger αγωνίστηκαν τα C3 στο Μεξικό!

Όπως διέρρευσε σήμερα, η Citroen άλλαξε τις αναρτήσεις των C3 χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά λύση της Reiger, αντί για αμορτισέρ της Ohlins που ήταν εφοδιασμένα μέχρι σήμερα.

Νέο προμηθευτή αναρτήσεων έχει πλέον η Citroen, αφού όπως διέρρευσε σήμερα μετά το τέλος του Ράλλυ Μεξικό, η γαλλική ομάδα χρησιμοποίησε αμορτισέρ της Reiger για πρώτη φορά! Μέχρι πρότινος, τα Citroen C3 έκαναν χρήση αναρτήσεων της Ohlins, κάτι που προφανώς άλλαξε με την παρουσία του Sebastien Ogier. Ο Γάλλος έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν είναι άγνωστος με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, αφού τις χρησιμοποίησε τα δύο τελευταία χρόνια που αγωνιζόταν στην M-Sport. Η... ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να τις αντικαταστήσουν με αντίστοιχες της ZF Sachs, που χρησιμοποιούσε με το VW Polo WRC! Κάτι που ο Malcolm Wilson είχε κάνει, έτσι ώστε να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Και σήμερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα C3 WRC χρησιμοποίησαν Reiger στο Μεξικό. Σε κάθε περίπτωση, τα νέα αμορτισέρ ήταν εφοδιασμένα και στα δύο αυτοκίνητα της ομάδας, ενώ είναι άγνωστο αν η συγκεκριμένη αλλαγή θα ισχύσει και για το ασφάλτινο Ράλλυ της Κορσικής. Πάντως, οι Γάλλοι ετοιμάζουν και μία σημαντική εξέλιξη στο αεροδυναμικό πακέτο του C3, την οποία έχουν δοκιμάσει οι Ogier και Lappi σε άσφαλτο και χώμα, αλλά ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα παρουσιαστεί. Το πιθανότερο είναι στο Ράλλυ Φινλανδίας στα μέσα του καλοκαιριού._Π.Τ.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου