Η Toyota θα δώσει την ευκαιρία στον Juho Hanninen να "ξεσκουριάσει", αφού ο Φινλανδός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Ράλλυ Σαρδηνίας στο τιμόνι ακόμα ενός Yaris WRC, δίπλα σε αυτά των Tanak, Latvala και Meeke.

O πρώην εργοστασιακός οδηγός της Toyota, Juho Hanninen, θα επιστρέψει στο μπάκετ του Toyota Yaris WRC για μία εμφάνιση, συμμετέχοντας στο Ράλλυ Σαρδηνίας στις 14-16 Ιουνίου. Ο 37χρονος Φινλανδός, που παραμένει μέλος της Toyota Gazoo Racing έχοντας θέση εξελικτή και δοκιμαστή, θα οδηγήσει ένα Yaris το οποίο είναι δηλωμένο με την ομάδα του team manager της Toyota, την Tommi Makinen Racing. Ο Hanninen, που θα αγωνιστεί με τον πολύπειρο Tomi Tuominen, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων της Gazoo, οι οποίοι και θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική τη συνεισφορά του ακόμα και σήμερα, αλλά και στην πρώτη χρονιά εμπλοκής της ομάδας το 2017. Ο Hanninen έχει χριστεί Πρωταθλητής Ευρώπης στο παρελθόν, ενώ το 2011 είχε κατακτήσει και τον τίτλο στο SWRC. Σημειώστε, ότι μετά τον Marcus Gronholm στο φετινό Ράλλυ Σουηδίας, θα γίνει μόλις ο δεύτερος μη εργοστασιακός οδηγός, που θα λάβει μέρος σε αγώνα με το Yaris WRC._Π.Τ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά