Αγώνες WRC

WRC: Μειώνεται το μήκος των ειδικών διαδρομών του Ράλλυ Αυστραλιας

Οι πυρκαγιές στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας καθιστούν αρκετά δύσκολη τη διεξαγωγή του Ράλλυ Αυστραλίας, που ξεκινά την προσεχή Τετάρτη.

Οι πυρκαγιές που μαίνονται στο Coffs Harbour στην Αυστραλία καίνε εκτάρια δασικών περιοχών κάθε μέρα.

Από την Τρίτη, μάλιστα, αναμένεται να δυναμώσουν και οι άνεμοι στην περιοχή, δυσχεραίνοντας έτι περαιτέρω το έργο των αρχών να περιορίσουν τις ζημιές.

Μέσα στις περιοχές που καίγονται είναι κι αυτή του Ράλλυ Αυστραλίας, του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν του WRC.

«Οι σκέψεις των διοργανωτών του Ράλλυ Αυστραλίας είναι με την κοινωνία της Νέα Νότιας Ουαλίας, ειδικά με τους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους, τις περιουσίες τους από τις πυρκαγιές στο βόρειο τμήμα της Νέα Νότιας Ουαλίας,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αγώνα.

Σε περίπτωση που το rally διεξαχθεί κανονικά, πράγμα ιδιαίτερα αμφίβολο τη δεδομένη στιγμή, οι διοργανωτές του έχουν αποφασίσει να μειώσουν την έκταση του προγράμματος, αν και ακόμα δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα μικρύνει η συνολική απόσταση του αγώνα:

«Οι διοργανωτές του Kennards Hire Rally Australia ελπίζουν να προχωρήσουν με την διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα του φετινού προγράμματος του WRC.

«Οι διοργανωτές συμβουλεύονται με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, τις αρχές και την τοπική κοινωνία για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά ελπίζουμε να διεξαγάγουμε τον τελικό του WRC σε αρκετά μειωμένο αριθμό ειδικών.»

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου