Αγώνες WRC

WRC: Ο Dani Sordo στη θέση του Andreas Mikkelsen στο Ράλλυ Κορσικής

Η Hyundai ανακοίνωσε πως ο Dani Sordo θα αντικαταστήσει το Νορβηγό, Andreas Mikkelsen, στο πηδάλιο του i20 Coupe WRC στο Ράλλυ Κορσικής στα τέλη του επόμενου μήνα.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό των Κορεατών, ο Andreas Mikelsen θα οδηγούσε το Hyundai i20 Coupe WRC και στους 14 αγώνες του φετινού θεσμού, με τους Sebastien Loeb και Dani Sordo να «μοιράζονται» το τρίτο αυτοκίνητο της ομάδας. Εντούτοις, οι μέτριες μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Νορβηγού οδηγού φαίνεται πως οδήγησαν τη Hyundai να αλλάξει τα πλάνα της ανακοινώνοντας σήμερα πως τη θέση του στο Ράλλυ Κορσικής θα πάρε ο Ισπανός, Dani Sordo – το τρίτο αυτοκίνητο στον ασφάλτινο αυτό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 31 Μαρτίου θα οδηγήσει, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο, ο Sebastien Loeb.   

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Hyundai αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αλλάζοντας τα αρχικά της πλάνα για τη χρονιά, η ομάδα θα καλέσει τα πληρώματα που είναι σπεσιαλίστες στην άσφαλτο σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσει τις πιθανότητες της σε αυτό το τεχνικό και σφικτό ράλλυ.

«Η απόφαση έχει ως στόχο να βοηθήσει την ομάδα να αγωνιστεί με αξιώσεις σε κάθε γύρο με στόχο να φέρει αποτελέσματα στο βάθρο».

Ο Andreas Mikkelsen θα δώσει κανονικά το «παρών» στον επόμενο, χωμάτινο γύρο του θεσμού (Ράλλυ Μεξικού: 7-10 Μαρτίου) πλαισιώνοντας τους Thierry Neuville και Dani Sordo._X.A.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου