Αγώνες WRC

WRC: O Tanak στη Hyundai;

Βρετανικό δημοσίευμα θέλει τον Ott Tanak να έχει συμφωνήσει με την Hyundai Motorsport και να αποχωρεί από την Toyota στο τέλος της χρονιάς!

Ένα βρετανικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται αξιόπιστες πηγές, θέλει τον Ott Tanak να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Hyundai για το 2020 και έπειτα! Ο Εσθονός αρνήθηκε ότι έχει υπάρξει τέτοιου είδους συμφωνία, αναφέροντας ότι είναι επικεντρωμένος στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει τον τίτλο. Ο επικεφαλής της ομάδας, Andrea Adamo, δήλωσε σχετικά: “Όχι, δεν έχουμε υπογράψει. Και εμείς περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη αυτής της ιστορίας. Δεν ξέρω αν ο Ott έχει υπογράψει με κάποιος. Αισθάνομαι λες και βλέπω μία ταινία, η οποία μου αρέσει πολύ! Βλέπω αρκετούς ηθοποιούς να παίζουν σε αυτή, οι οποίοι είναι πολύ πιο έξυπνοι από μένα και σαφώς καλύτεροι μου. Είμαι ο νέος στο χώρο και δεν μπορώ να αγωνιστώ στο ίδιο επίπεδο μαζί τους”, είπε ο Ιταλός θολώνοντας ακόμα περισσότερο τα νερά.

Ott Tanak

Ο Tommi Makinen από την πλευρά του, δεν ξέφυγε από τις δηλώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα: “Δεν έχω να πω τίποτα σχετικά. Ακόμα μιλάμε και εξακολουθούμε να περιμένουμε τον Ott.” Το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι υπάρχουν φήμες πως από την κατάσταση θα επωφεληθεί ο Sebastien Ogier, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τη Citroen και να οδηγήσει για λογαριασμό της Toyota την τελευταία χρονιά.

Από τη μεριά μας, αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι Hyundai και Tanak είχαν διαπραγματευτεί πριν από κάποιο διάστημα, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι δεν υπήρξε συμφωνία και μάλιστα πως έληξαν με μία σχετική ένταση. Αν οι φήμες ευσταθούν, θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε πως θα δεχθεί μία τέτοια κίνηση ο Thierry Neuville, ο οποίος έχει ρόλο πρώτο οδηγού στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Sebastien Ogier, έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Citroen και τη νέα χρονιά, το οποίο είναι άγνωστο κατά πόσο μπορεί να σπάσει. Αν και είναι δεδομένο ότι αν ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει, αναμφίβολα η γαλλική ομάδα δεν θα μπορεί να τον κρατήσει._Π.Τ.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου