Ο Kris Meeke δεν διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Hyundai στη Γερμανία, ισχυροποιώντας τη φημολογία που τον θέλει να αλλάζει μπάκετ με τον Thierry Neuville!

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν έντοντες φήμες, ότι ο Kris Meeke επισκέφτηκε το αρχηγείο της Hyundai WRT στη Φρανκφούρτη, ξεκινώντας μία σειρά φημών αναφορικά με το μέλλον του Βρετανού οδηγού. Ο Meeke, του οποίου το συμβόλαιο με την Citroen λήγει στο τέλος της χρονιάς, βρίσκεται σε αναζήτηση συμφωνίας για τη νέα χρονιά και οι πληροφορίες συνδέουν αυτή την επίσκεψη του με ενδεχόμενη απομάκρυνση του Thierry Neuville από την κορεάτικη ομάδα! Ο Βέλγος οδηγός είναι σκιά του εαυτού του στους τελευταίους αγώνες του θεσμού, και συγκεκριμένα από το Ράλλυ Αργεντινής και έπειτα, ενώ σίγουρα μόνο ευχάριστη δεν ήταν η απόφαση της ομάδας να προβιβάσει τον Hayden Paddon στην εργοστασιακή ομάδα για το Ράλλυ Μ. Βρετανίας, και ο ίδιος να οδηγήσει το τρίτο i20 WRC. Σε αυτό πρέπει πλέον να προσθέσουμε και το γεγονός ότι η Hyundai ανανέωσε με τον Νεοζηλανδό οδηγό για τρία χρόνια, δείχνοντας να πιστεύουν ότι ο αυτός είναι που θα οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα, ο Neuville να εμφανίζεται απογοητευμένος και να επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά να τον δένει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Και για αυτόν τον λόγο να παραμένει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Yves Matton και Malcolm Wilson έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία τους να τον εντάξουν στις ομάδες τους αν βρεθεί ελεύθερος, την ώρα που ο επικεφαλής της Citroen Racing είχε δηλώσει με νόημα παλιότερα ότι όλα τα συμβόλαια σπάνε.

Πάντως, η παρουσία του Meeke στη Hyundai ενισχύει τις φήμες που θέλουν τους δύο οδηγούς να ανταλλάσουν θέσεις τη νέα χρονιά, με τον Βρετανό να μην διαψεύδει ότι βρέθηκε στο αρχηγείο στη Φρανκφούρτη. “ Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να εξασφαλίσω τη θέση μου στο WRC και τη νέα χρονιά”, είπε ο Βρετανός. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, η καλύτερη ευκαιρία που ο έχει είναι με τη Citroen, που δεν έχει ανανεώσει σε κανέναν από τους δύο της οδηγούς, με τη γαλλική ομάδα να έχει γνωστοποιήσει ότι θα συζητήσει για τη νέα χρονιά μετά το Ράλλυ Μ.Βρετανίας. “Όπως έχω πει και στο παρελθόν, είμαι ευγνώμων στη Citroen και τον Yves Matton για την ευκαιρία που μου έδωσαν και επέστρεψα στο WRC. Έδωσαν νέα ώθηση στην καριέρα και πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Φέτος, υπήρξε αρκετή πίεση, αλλά η νίκη μας στην Αργεντινή αποδεικνύει τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε”, είπε ο Meeke._Π.Τ.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά