Αγώνες WRC

WRC: Προς παραμονή ο Tanak

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ott Tanak και Hyundai ναυάγησαν και όπως όλα δείχνουν ο Εσθονός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Toyota.

Το επόμενο συμβόλαιο και η επιλογή του Ott Tanak αποτέλεσε κύριο θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Εσθονός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του με την ομάδα της Toyota. Αυτό το σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τη στιγμή που ο Tanak υποστήριξε ότι με δηλώσεις του ότι οι διαπραγματεύσεις με την Hyundai ναυάγησαν: “Είχαμε κάποιες δύσκολες και σκληρές διαπραγματεύσεις, οι οποίες ναυάγησαν. Και νομίζω ότι πλέον δεν είμαστε φίλοι.” Παράλληλα, σχετικά απάντησε και ο Andrea Adamo: “Μιλάω στους οδηγούς και αυτοί καταλαβαίνουν τι κάνουμε και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνουμε φέτος. Αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα.

wrc ott tanak hyundai

H επόμενη επιλογή του Tanak είναι η M-Sport, αλλά στη βρετανική ομάδα δεν έχουν την ικανότητα να τον προσελκύσουν, αφού δεν τους το επιτρέπει ο προϋπολογισμός της ομάδας. Ο επικεφαλής Richard Millener είπε συγκεκριμένα: “Δεν είμαστε εκτός μάχης, αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια επενδύσαμε πολλά χρήματα με τον Sebastien Ogier και ο Malcolm Wilson έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε και να εστιάσουμε στην ομάδα και την επιχείρηση. Έχουμε πάρα πολλούς υπαλλήλους και το να ρίξουμε όλα τα χρήματα σε έναν οδηγό είναι κάτι που δεν μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή.”

Έγκυρα φινλανδικά μέσα ανέφεραν ότι ο Εσθονός θα υπογράψει ένα εξαιρετικά υψηλό συμβόλαιο, ενώ εξασφάλισε και... τυπικά το νούμερο 1 μέσα στην ομάδα. Κάτι που ο Tanak ζητούσε ξεκάθαρα. Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Jari Matti Latvala άφησε να εννοηθεί ότι ο 34χρονος Φινλανδός έχει σημαντικές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά._Π.Τ.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '80;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου