Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Sebastien Ogier, θα λάβει μέρος στον προτελευταίο γύρο του DTM στο Red Bull Ring με την ομάδα της Mercedes.

Μία διαφορετική εμπειρία και μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δοκιμάσει ο Sebastien Ogier, αφού θα λάβει μέρος στον ένατο και προτελευταίο γύρο του DTM στο Red Bull Ring, με την Mercedes-AMG. Οι κανονισμοί του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού, επιτρέπουν στους Κατασκευαστές να συμμετέχουν για μία φορά με ένα 7ο αυτοκίνητο, το οποίο και θα προστίθεται στα έξι που έχουν στη διάθεση τους σε κάθε αγώνα. Η ομάδα της Audi “κάλεσε” τον δύο φορές Πρωταθλητή του DTM στον πρώτο γύρο του θεσμού στο Hockenheim, με τον Σουηδό οδηγό να αποχαιρετά τον θεσμό που διακρίθηκε και ξεχώρισε με τον ιδανικό τρόπο. Την ίδια ώρα, η BMW έχει ήδη ανακοινώσει τον δικό της “καλεσμένο”, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Alex Zanardi που θα λάβει μέρος στον αγώνα του Misano.

Έτσι, ήρθε η σειρά της Mercedes, η οποία και θα δώσει την ευκαιρία στον οδηγό της M-Sport Ford και πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sebastien Ogier να οδηγήσει την C63 DTM και μάλιστα στα χρώματα της Red Bull που είναι και ο προσωπικός του χορηγός. Ο λόγος που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η παρουσία του, έγκειται στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει σχετική άδεια από την αρχή του σπορ. Ο Ogier οδήγησε την Mercedes DTM την Παρασκευή στην Αυστρία, έχοντας μάλιστα στο δεξί του κάθισμα τη σύζυγο του, Andrea Kaiser. Σας θυμίζουμε, ότι το 2013 ο Γάλλος είχε οδηγήσει το Audi RS5 DTM του Mattias Ekstrom, όταν εν όψει Ράλλυ Γερμανίας είχαν αλλάξει θέσεις σε ένα promotion event. Οι παλιότερες παρουσίες του Ogier σε αγώνες πίστας χρονολογούνται πίσω στο 2013 και το 2014, όταν είχε λάβει μέρος σε αγώνες του Porsche Supercup, ενώ μία εμφάνιση έχει κάνει και στλο FFSA GT και ADAC GT Masters. Τέλος, πέρσι είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει το μονοθέσιο της Red Bull F1, και μάλιστα στην πίστα του Red Bull Ring._Π.Τ.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά