Αγώνες WRC

WRC – Sebastien Ogier: Η επικοινωνία δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της Citroen…

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε με δηκτικό τρόπο για την Citroen αναφερόμενος τόσο στους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από την ομάδα, όσο και στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης αποχώρησης του γαλλικού εργοστασίου από το WRC.

Δεν έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που η Citroen «έδειξε» τον Sebastien Ogier ως τον βασικό υπαίτιο της άμεσης αποχώρησής της από το WRC. Όπως ήταν αναμενόμενο, το όλο θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος, όπως επίσημα αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα, μεταπηδά στο στρατόπεδο της Toyota, μαζί με τους Elfyn Evans και Kalle Rovanpera.

«Η επικοινωνία δεν ήταν ποτέ το ισχυρό σημείο της Citroen… Όταν λένε ότι δεν υπάρχουν άλλοι οδηγοί διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι όλο αυτό δεν δείχνει σεβασμό στους συναδέλφους μου στο σπορ».

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τη Citroen, ο Sebastien Ogier είπε:

«Ένα από τα βασικά πράγματα που με οδήγησε στην απόφαση αυτή ήταν ο ρυθμός εξέλιξης του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν ήταν αρκετός.

«Ήδη από φέτος, όλοι μπορούν να συμφωνήσουν ότι δεν ήρθαν αρκετές αναβαθμίσεις και είχαμε πέσει σε απόδοση έναντι των ανταγωνιστών μας. Και αυτό δεν είναι το λέω μόνο εγώ  - όποιος οδήγησε το αυτοκίνητο, νομίζω, αισθάνεται το ίδιο».

Παρά την αποχώρησή του, ο Sebastien Ogier δεν μετανιώνει που στα τέλη του 2018 αποφάσισε να επιστρέψει στη γαλλική ομάδα:

«Από τότε που ήρθα στην ομάδα ήξερα τις δυσκολίες και ποτέ δεν τις φοβήθηκα. Γι 'αυτό, ακόμα και σήμερα, δεν μετανιώνω που το δοκίμασα, ακόμα κι αν απέτυχε»._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου