Αγώνες WRC

WRC: Τα νέα χρώματα της M-Sport!

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση των ομάδων του WRC να είναι προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο 12/1, αλλά η M-Sport προτίμησε να αποκαλύψει νωρίτερα τα χρώματα της για το 2019.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην έκθεση του Autosport International στη Μ.Βρετανία, είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του WRC για τη νέα χρονιά. Εκεί θα βρεθούν και οι τέσσερις ομάδες που ακολουθούν το θεσμό, με όλους τους οδηγούς τους, αλλά και τα αυτοκίνητα τους παρουσιάζοντας στο κοινό τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστούν το 2019. Παρόλα αυτά, η M-Sport επέλεξε να αποκαλύψει νωρίτερα τα χρώματα της για τη νέα χρονιά, αλλά και τα νούμερα των δύο οδηγών της. Θυμίζουμε, ότι με εξαίρεση τον Sebastien Ogier που ως κάτοχος του τίτλου θα έχει το Νο1 στις πόρτες, οι υπόλοιποι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον αριθμό της αρεσκείας τους, στα πρότυπα της F1, αλλά και του MotoGP. Έτσι, ο Teemu Suninen θα έχει το νούμερο “3” στις πόρτες, ενώ ο Elfyn Evans το “33”. Όσον αφορά τα χρώματα της ομάδας, η M-Sport επέστρεψε στη λογική του 2017, με το γαλάζιο χρώμα να κυριαρχεί, και φυσικά τα λογότυπα της βρετανικής εταιρίας. Σε επίπεδο χορηγών, μεγαλύτερο είναι το σήμα της Ford στο εμπρός καπό, ενώ ευδιάκριτα είναι και αυτά της Castrol.

Αλλαγές στα χρώματα αναμένεται να δούμε αναμφίβολα στη Citroen, η οποία και θα φέρει τα λογότυπα της Red Bull, ενώ αλλαγές έχει προαναγγείλει και η Hyundai! Αντίθετα, ίδια αναμένεται να είναι τα χρώματα της Toyota._Π.Τ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου