17 Οκτ 2017

WRC: «Τελειώνει» ο Hanninen από την Toyota

Η Toyota θα λάβει μέρος με δύο Yaris WRC στο Ράλλυ Αυστραλίας, με τον Juho Hanninen να μένει στη Φινλανδία και όπως όλα δείχνουν εκτός ομάδας τη νέα χρονιά.

Δύο γύροι απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού συναρπαστικού Πρωταθλήματος του WRC, σε Μεγάλη Βρετανία και Αυστραλία. Η Toyota δεν διεκδικεί κάποιον από τους δύο τίτλους, αλλά ήδη ξεκινάει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά. Έτσι, όπως υποστηρίζει ο φινλανδικός Τύπος, η ομάδα του Tommi Makinen θα συμμετάσχει με δύο Yaris WRC στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για τους Jari Matti Latvala και Esappekka Lappi. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός θα μείνει ο Juho Hanninen. Παρά το γεγονός ότι ο Φινλανδός ήταν στους δύο τελευταίους ασφάλτινους γύρους του θεσμού ο ταχύτερος οδηγός της ομάδας, όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει θέση στην Toyota τη νέα χρονιά. Ο Makinen δήλωσε ότι θα υπάρξουν μερικές αλλαγές στην ομάδα το 2018, ενώ ήταν κάθετος στο γεγονός ότι θα συμμετάσχουν με τρία αυτοκίνητα σε όλους τους αγώνες διεκδικώντας τους δύο τίτλους. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο συνοδηγός του Hanninen, ο Kaj Lindstrom, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Jarmo Lehtinen στη θέση του αγωνιστικού διευθυντή, όλα οδηγούν σε αυτή τη κατεύθυνση.

Σας θυμίζουμε, ότι η μεγάλη επιθυμία -ή ακόμα καλύτερα- ο μεγάλος καημός του Μakinen, είναι ο Εσθονός Ott Tanak. Οι δύο πλευρές δεν έχουν διαψεύσει τις μεταξύ τους συζητήσεις, για τις οποίες σχετικά ο 4άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο αυτή τη στιγμή._Π.Τ.

Ετικέτες: