Αγώνες WRC

WRC: Video-ανασκόπηση της χρονιάς σε λιγότερα από 4 λεπτά

Το 2020 φεύγει -επιτέλους- και θυμόμαστε όσα έγιναν στο φετινό WRC, μέσω ενός video με θεαματικά περάσματα και σημαντικές στιγμές από τους αγώνες της σεζόν.

Αν και το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ήταν το μικρότερο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, με μόλις 7 αγώνες, απότοκο της πανδημίας, τα βασικά συστατικά του παρέμειναν αναλλοίωτα.

Αδρεναλίνη, θεαματικά περάσματα, στιγμές χαράς και λύπης και έντονος συναγωνισμός, καθώς τα Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα, ήταν για ακόμη μια χρονιά τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το θεσμό.

WRC 2020 Video Review

Στο τέλος, οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia χαμογέλασαν, κατακτώντας τον 7ο τίτλο της καριέρας τους, ενώ η Hyundai στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς, το WRC ετοίμασε ένα video-review που βασίζεται σε όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία και συνοψίζει όσα συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε.

Από το Μόντε Κάρλο, τη Σουηδία και το Μεξικό, που φιλοξένησαν τους 3 αγώνες πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, έως την Εσθονία, την Τουρκία και τα δύο ιταλικά ράλλυ σε Σαρδηνία και Μόντσα, που διαμόρφωσαν το πρόγραμμα "εκτάκτου ανάγκης", το θέαμα ήταν αντάξιο ενός θεσμού όπως το WRC.

Αυξάνουμε τον ήχο της συσκευής μας, καθόμαστε αναπαυτικά και πατάμε Play, ώστε να αποχαιρετήσουμε το 2020 όπως πρέπει, δηλαδή "Flat Out".

 

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου