Αγορά Ειδήσεις

Το After Sales αλλάζει πρόσωπο

 Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR : κρίση και νέες τεχνολογίες φέρνουν ανάλογη προσαρμογή από το δίκτυο.  

Tο τριήμερο 18-21 Νοεμβρίου 2016 διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στo Μαρούσι, το Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E., που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του Δικτύου Συνεργατών Service Volkswagen, Audi και ŠKODA από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Στόχος του είναι επικοινωνία της νέας στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο οργανισμός της KOSMOCAR AE τα επόμενα χρόνια.

Στη δημοσιογραφική παρουσίαση, που προηγήθηκε, αναλύθηκαν, από τον κ. Κ.Οικονόμου, Διευθυντή After Sales της Kosmocar, οι ενέργειες που πραγματοποίησε το After Sales της εταιρείας στην περίοδο της κρίσης, προκειμένου οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η Kosmocar να μπορούν να συντηρούν σωστά το 4τροχό τους, δεδομένου ότι αυξήθηκε και η διάρκεια κατοχής ενός καινούργιου οχήματος από 7,2 σε 9,5 χρόνια. Μεταξύ άλλων μειώθηκαν οι τιμές των ανταλλακτικών έως 15%, η μέρη εργατοώρα περιορίστηκε κατά 20%, ενώ μειώθηκαν και οι τιμές κάποιων παλιότερων μοντέλων (έως 60%) σε περίπου 10.000 κωδικούς. Ταυτόχρονα διαμορφώθηκαν κάποια ελκυστικά πακέτα συντήρησης

Ο τρόπος που λειτουργεί το After Sales της εταιρείας έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα καθώς αυτό της Audi κατατάχθηκε στην 1η θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και της VW στην 3η θέση.

Το δίκτυο της Kosmocar μέσα από το συγκεκριμένο συνέδριο προετοιμάζεται και για όσα θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια, καθώς ο πελάτης ενός συνδεδεμένου αυτοκινήτου θα μπορεί, μεταξύ άλλων, να κλείνει ραντεβού για σέρβις, να πραγματοποιεί αγορές, να ενημερώνεται για πιθανές βλάβες, αλλά και να λαμβάνει υποστήριξη εξ αποστάσεως.

Ακόμα θα προετοιμαστούν τα συνεργεία για τις τεχνολογίες που έρχονται, όπως είναι η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση (που αναμένεται να περιορίσει κατά 40% τις ανάγκες για εργασίες φανοποιείας). Ο τζίρος των συνεργείων αναμένεται να περιοριστεί και λόγω της ηλεκτροκίνησης, που ως το 2025 θα αντιπροσωπεύει το 30% των πωλήσεων.


 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου