Αγορά Ειδήσεις

Από 14.850 ευρώ το ανανεωμένο Peugeot 2008

Ήρθε στην ελληνική αγορά το μικρό γαλλικό crossover που έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις.

Βασισμένη στο δάπεδο του Peugeot 208, η crossover εκδοχή του αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση (βλ. Συγκριτική δοκιμμή στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα). Το μοντέλο, που υπέστη πρόσφατα ένα facelift και παρουσιάστηκε στη φετινή έκθεση της Γενεύης, ήρθε και στη χώρα μας. Εξωτερικά οι αλλαγές εντοπίζονται στη νέα μπροστινή κάθετη γρίλια, τις προεκτάσεις στα τόξα των τροχών, και ανασχεδιασμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα. Τέλος, το νέο «Ultimate Red» εμπλουτίζει την παλέτα διαθέσιμων χρωμάτων του νέου 2008.

Στο εσωτερικό, το νέο 2008 εφοδιάζεται με το i-Cockpit για καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση του οδηγού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο crossover χαρακτήρας του αυτοκινήτου υπογραμμίζεται από το Grip Control, ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, προσδίδει στο 2008 απόλυτη προσαρμοστικότητα σε όλους τους τύπους εδάφους. Συνδυάζεται με ελαστικά προδιαγραφών Mud & Snow (all-Season).

Το PEUGEOT 2008 διαθέτει νέα στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα Mirror Screen (που βασίζεται στα MirrorLink και Apple Carplay), η κάμερα οπισθοπορείας, η αυτόνομη πέδηση (Active City Brake) και η υποβοήθηση στάθμευσης (Park Assist).

Υπενθυμίζουμε ότι το 2008 προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης (1.2 PureTech) και πετρελαίου (1.6 BlueHDi), ενώ η τιμή του ξεκινάει από 14.850€.

Δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά: 2008

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου