24 Νοε 2017

Arval: 10 χρόνια στην Ελλάδα

Η Arval γιόρτασε σε μια εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα και παρουσιάζει πλάνο ανάπτυξης έως το 2020.

Η Arval ανήκει στον Όμιλο της BNP PARIBAS, έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς Ομίλους στην Ευρώπη και δραστηριοποιείται διεθνώς από το 1989, στο χώρο της λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 2007 και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες. Την τελευταία δεκαετία, η Arval ακολούθησε μια επιτυχημένη στρατηγική με έμφαση στην ποιότητα, τα καινοτόμα προϊόντα και την ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η οποία της εξασφάλισε σταθερότητα και συνεχόμενη κερδοφορία και την οδηγεί σε ένα πλάνο ανάπτυξης, που προβλέπει σημαντική αύξηση του στόλου των οχημάτων της έως το 2020. Επιπλέον, επενδύει στον σχεδιασμό νέων προϊόντων και στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων που θα απευθύνονται στους Υπεύθυνους Διαχείρισης Στόλου και στους οδηγούς των πελατών της, με σκοπό τη βέλτιστη διαχείριση εταιρικών στόλων αυτοκινήτων. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους αφοσιωμένους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές της εταιρίας. Κυρίως όμως, οφείλεται στην ομάδα των εξαιρετικά αφοσιωμένων στελεχών της, τους οποίους καθοδηγεί καθημερινά η επιθυμία να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της Arval. Για να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της, η Arval γιόρτασε την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, σε μια εκδήλωση που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Arval ιδρύθηκε το 1989, ανήκει κατά 100% στον τραπεζικό όμιλο της BNP Paribas και δραστηριοποιείται στο χώρο της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων. Παρέχει στους πελάτες της που είναι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, ΜΜΕ και επαγγελματίες, προσαρμοσμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση των μετακινήσεων των εργαζομένων τους και αναλαμβάνει τη διαχείριση των κινδύνων που προκύπτουν κατά τη διαχείριση του στόλου των οχημάτων τους. Οι βασικοί πυλώνες της υπόσχεσης που δίνει η εταιρία στους πελάτες της είναι η εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Δραστηριοποιείται σε 29 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 6,400 εργαζόμενους. Ο συνολικός μισθωμένος στόλος της Arval ανέρχεται σε 1,080,00 αυτοκίνητα παγκοσμίως (Σεπτέμβριος 2017). Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Element-Arval Global Alliance και αποτελεί τη μακροβιότερη στρατηγική συμμαχία στο χώρο της διαχείρισης στόλων οχημάτων. Με 3 εκατομμύρια οχήματα σε 50 χώρες η συμμαχία αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο που δραστηριοποιείται. Η Arval ανήκει στο τμήμα Λιανικής Τραπεζικής της BNP Paribas.

 

 

Ετικέτες: