Αγορά Ειδήσεις

«Βάλε λιπαντικά Mobil & κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil»

Το δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop και τα πρατήρια revoil, συνεργάζονται στην νέα προωθητική ενέργεια «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας» στα πρατήρια revoil.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από 20 Μαρτίου ως 20 Απριλίου. Οι πελάτες, που θα κάνουν αλλαγή λιπαντικών Mobil, σε συνεργείο του δικτύου Mobil 1 Workshop, θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.

Τα βήματα είναι απλά. α) Οι πελάτες θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με ένα από τα συνεργεία του δικτύου Mobil 1 Workshop, μπαίνοντας στο www.novitron.gr/your-contest (ή πατώντας εδώ) και επιλέγοντας οι ίδιοι το κοντινότερο συνεργείο. β) Αφού πραγματοποιήσουν την αλλαγή λιπαντικών Mobil και λάβουν από το συνεργείο μοναδικό κωδικό και την απόδειξή τους, θα χρειαστεί να επισκεφθούν τη σελίδα www.novitron.gr/redeem_coupon, ώστε να τα καταχωρήσουν. γ) Με τον τρόπο αυτό, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25/04. Η κλήρωση θα αναδείξει εξήντα (60) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν τα καύσιμα της εβδομάδας στα πρατήρια revoil, αξίας 20 ευρώ. Οι νικητές θα μπορέσουν, αφού λάβουν το μοναδικό κουπόνι-έπαθλο να το εξαργυρώσουν στα πρατήρια revoil.

(Η προωθητική ενέργεια αφορά την αγορά-αλλαγή λιπαντικών (ποσότητας >=3 λίτρων) σειράς Mobil 1, Mobil Super 3000, Mobil Super 2000 και Mobil City Logistics. Οι νικητές που θα αναδειχθούν σε περιοχές, όπου δεν υπάρχει πρατήριο revoil (Πάτμος, Ρόδος, Χανιά) θα λάβουν ισόποσο έπαθλο εξαργύρωσης σε super market).  Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου