Αγορά Ειδήσεις

Βραβείο «Greek Green Awards 2019» για την Zhidou Greece

Το πρώτο βραβείο «Greek Green Awards 2019» στην κατηγορία «Έξυπνη & Καθαρή Μετακίνηση» απέσπασε η Zhidou Greece, που συμμετείχε στην 3η έκθεση VerdeTec στο MEΚ Παιανίας.

Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό στη χώρα μας για τις τεχνολογίες προστασίας του περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ξεπερνά τα στενά όρια μιας απλής έκθεσης προϊόντων, αφού περιλαμβάνει ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις, με συνεχείς παρουσιάσεις και workshops που αφορούν την κυκλική οικονομία, καθώς και τις τεχνολογίες και πρακτικές αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, που έχει «χτυπήσει και την πόρτα» της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία «Greek Green Awards» απονέμονται από τους διοργανωτές της έκθεσης με την έγκριση-στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στην τελετή απονομής των βραβείων συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, εκπρόσωποι της Βουλής και των κομμάτων, εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς των τεχνολογιών περιβάλλοντος, φορείς της επιστημονικής κοινότητας κ.α. Την εταιρεία Zhidou Greece–Ν. Ζυμπάς ΑΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Χαρίλαος Ζυμπάς και ο Δ/ντής Marketing κ. Ευαγόρας Παπαθέου, οι οποίοι παρέλαβαν τη σημαντική αυτή διάκριση.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι η Zhidou, η οποία είναι μέλος του ομίλου Zhejiang Geely Holding (μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις μάρκες Volvo, Polestar, Lotus, London Taxi, Proton, Geely Auto, κ.ά.) αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Ν. Ζυμπάς ΑΕ, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου