Αγορά Ειδήσεις

Βραβείο Hellenic Responsible Business στη Michelin για το δίκτυο ViaLider

Με το Hellenic Responsible Business Award 2019 στην κατηγορία «B2B Συνεργασία», βραβεύτηκε η Michelin για το ViaLider, το νέο δίκτυο συνεργατών της που παρουσίασε πέρυσι.

Με το Hellenic Responsible Business Award 2019, στην κατηγορία «B2B Συνεργασία» βραβεύτηκε η Michelin για το ViaLider, το νέο δίκτυο συνεργατών της που παρουσίασε πέρυσι και συγκεντρώνει κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες. Τα Hellenic Responsible Business Awards, από το περιοδικό Marketing Week και την Boussias Communications, τιμούν τους ανθρώπους, τα έργα και τις επιτυχημένες συνεργασίες που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν τις βιώσιμες πρακτικές που θέτουν νέα πρότυπα στο ελληνικό επιχειρείν.

To ViaLider βραβεύτηκε στην κατηγορία «Αριστεία στην B2B Συνεργασία» που αναγνωρίζει πρότυπα συνεργασίας τα οποία προωθούν την ιδέα της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και υποστηρίζουν την ποιότητα ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αναδεικνύει πρακτικές και προγράμματα που απέφεραν οφέλη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, καθώς και καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας.

Στα 32 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Ως μέλη του δικτύου ViaLider, κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια._Δελτίο Τύπου

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ViaLider είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.vialider.gr

 

 

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου